Disclaimer

De voorwaarden van gebruik van deze website.

Op deze website stelt Tigerstonehuren.nl (onderdeel van Koelewijn Verhuur) aan de bezoekers van de website bepaalde informatie ter beschikking. Tigerstonehuren.nl streeft daarbij naar een correcte en betrouwbare weergave van deze informatie, maar acht zich niet gebonden door enige foutieve vermelding.

Aan de getoonde inhoud op deze website kan dan ook geen enkel recht worden ontleend. Tigerstonehuren.nl sluit iedere aansprakelijkheid ter zake uit, alsmede iedere andere vorm van aansprakelijkheid. Op deze website getoonde prijzen niet bindend.

Overname

Het kopiëren van teksten of afbeeldingen van deze website is niet toegestaan, tenzij er een schriftelijke toestemming van Tigerstonehuren.nl is overhandigd.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed