Tiger Stone prijs weten?

Weten hoe het huren van een Tiger Stone werkt? Lees dan deze pagina.

Tiger-Stone prijs opvragen

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een Tiger Stone? U kunt hier de Tiger Stone prijs aanvragen. Wij bieden de huur van de Tiger Stone aan per dag, per week of per project. Echter wanneer u een prijs op maat wilt kunt u bij ons een offerte op maat aanvragen.

Hoe kunt u een Tiger Stone prijs opvragen? Ga dan naar deze pagina.

Vraag hier de Tiger-Stone prijs aan

De Tiger Stone verlicht het werk van stratenmakers. Met deze Tiger Stone machine wordt het mogelijk om machinaal te herstraten. Iets wat tot nu toe niet mogelijk was. Benieuwd naar de werking van deze machine? Bekijk dan het filmpje op deze pagina of lees meer over deze machine op deze pagina.

Direct een Tiger-Stone huren? Vraag dan een offerte aan of bekijk de Tiger-Stone huren pagina. U kunt bij ons ook een Tiger Stone prijs op maat aanvragen.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed