Tiger Stone machine

Weten hoe het huren van een Tiger Stone werkt? Lees dan deze pagina.

Waarom de Tiger Stone machine?

De Tiger Stone machine helpt bij het lichter maken van het beroep van stratenmakers. Iedereen weet dat het beroep van stratenmakers één van de zwaarste beroepsgroepen van onze samenleving is. Als er dan een machine op de markt brengt die dit werk lichter maakt verdient deze machine onze aandacht.

Machinaal straten kennen we al een geruime tijd. Machinaal herstraten nog niet. De Tiger Stone machine kan dit. het machinaal herstraten wordt door de Tiger Stone machine een optie.

De werking van de Tiger-stone

Hoe werkt de Tiger Stone machine? Eerst wordt er een baan gemaakt. Dit kan zoals nu ook gebruikelijk met bijvoorbeeld een Knikmops. Vervolgens wordt de Tiger Stone ingesteld op de breedte van de weg. De Knikmops rijd strak tussen de trottoirbanden. Het is mogelijk om de breedte van de Tiger-Stone in te stellen.

De Tiger Stone machine rijdt vervolgens van het nieuw gelegde straatwerk weg en biedt zo de mogelijkheid om het nieuwe straatwerk te leggen. In de brede bak wordt door een kraan of een Knikmops de losse klinkers ingeladen. Hierna  kan de stratenmaker staand de klinkers in het verband liggen dat gewenst is. Ook de randafwerking wordt direct meegenomen, zodat de stratenmaker (in tegenstelling tot machinaal bestraten) dit niet meer op zijn knieën hoeft te bestraten.

Op deze pagina vindt u een filmpje van de Tiger Stone in actie. u krijgt dan een goede indruk van deze machinale bestrating machine.

Direct een Tiger-Stone huren? Vraag dan een offerte aan of bekijk de Tiger-Stone huren pagina.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed