Tigerstone huren

Weten hoe het huren van een Tiger Stone werkt? Lees dan deze pagina.

Waarom de Tigerstone huren?

Het machinaal herbestraten van straatwerk wordt met de Tiger Stone mogelijk. U kunt nu ook de Tigerstone huren voor uw machinale herbestrating. Waarom de Tiger Stone? Wij leggen het u graag uit.

Iedereen weet dat het vak van stratenmaker één van de zwaarste beroepen is. Daarom wordt er continu nagedacht over hoe het werk voor stratenmakers lichter te maken is. Een hele goede vooruitgang is het machinaal straten. Hierbij worden per m² stenen middels een kraan of Knikmops in het straatwerk gelegd. Daarna is het aan de stratenmaker om de afwerking te doen. Een project is zo veel sneller en met minder pijn in de knieën en rug te realiseren.

Een nadeel van dit systeem is echter dat wanneer er een project herbestraat dient te worden, de oude bestrating eerst op een pallet gelegd moet worden. Dit gebeurt in de praktijk nooit, aangezien een stratenmaker dan net zo lang bezig is als wanneer hij de klinkers direct legt. Daarnaast is het zeker niet sneller.

Er moest dus worden nagedacht over een systeem waarmee het herbestraten van straatwerk ook ergonomischer (en eventueel sneller) zou kunnen. De uitkomst hiervan is de Tiger-Stone en u kunt nu ook de Tigerstone huren bij Tigerstonehuren.nl.

Tigerstone huren regelen?

Het herbestraten van straatwerk is door de komst van de Tiger-Stone compleet veranderd. Daarom wordt steeds vaker de Tiger-Stone ingezet op steeds meer projecten. Wanneer u de Tiger-Stone huurt kunt u ARBO technisch werken en kunt u tot wel 300 m² nieuw straatwerk per dag realiseren.

Huur dus vandaag nog de Tigerstone huren voor uw project bij Tigerstonehuren.nl. Tiger-Stone huren verhuurt de Tiger-Stone per dag, per week of per project.

Direct de Tiger-Stone huren?  Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte op maat aan.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed