Tiger Stone huren?

Weten hoe het huren van een Tiger Stone werkt? Lees dan deze pagina.

Tiger-Stone huren

Het herbestraten van straatwerk is door de komst van de Tiger-Stone compleet veranderd. Daarom wordt steeds vaker de Tiger-Stone ingezet op steeds meer projecten. Met de Tiger-Stone kunt u ARBO technisch werken en kunt u tot wel 300 m² nieuw straatwerk per dag realiseren.

Huur dus vandaag nog de Tiger-Stone voor uw project bij Tigerstonehuren.nl. Tiger-Stone huren verhuurt de Tiger-Stone per dag, per week of per project.

Direct de Tiger-Stone huren?  Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte op maat aan.

Tiger-Stone huren, hoe werkt het?

U kunt een Tiger-Stone huren bij tigerstonehuren.nl. De huur van een Tiger-Stone is inclusief het gebruik van een bijbehorende aggregaat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de Tiger-Stone goed werkt en mocht het nodig zijn, zijn reparaties ook inbegrepen.

Het vervoer kan door u zelf worden geregeld of door ons worden aangeboden.

Extra mogelijkheden bij het huren van de Tiger-Stone

Naast het huren van de Tiger-Stone is het mogelijk om diverse materialen bij te huren. Denk hierbij aan Knikmops, kranen, baanmakers en trilplaten. Ook personeel om de Tiger-Stone te bemannen kan bij ons worden geregeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden om extra materiaal te regelen? Bekijk dan deze pagina.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed