Tiger-Stone verhuur

Weten hoe het huren van een Tiger Stone werkt? Lees dan deze pagina.

Waarom Tiger-Stone verhuur?

Een Tiger-Stone is een vrij kostbare machine welke ingezet kan worden op diverse soorten projecten. Het bestraten van een project waar u een Tiger-Stone inzet gaat doorgaans veel sneller als andere projecten. Daarom is het soms erg handig om een Tiger-Stone te huren.  tigerstonehuren.nl verhuurt Tiger-Stone’s en ook u kunt een Tiger-Stone verhuur bij ons regelen.

Waarom Tiger-Stone verhuur in uw voordeel is

Wanneer u gaat werken met een Tiger-Stone geeft dit vele voordelen. Een paar zullen wij hier uitlichten. Aller eest werkt u erg ARBO-technisch. De stratenmakers die de Tiger-Stone bedienen hoeven niet te bukken en hun knieën en rug wordt niet zo zwaar belast als wanneer zij op de “ouderwetse” manier de bestrating leggen.

Het machinaal leggen van nieuwe bestrating kan met een Knikmops of een kraan. Echter bij herbestratingen, wanneer de stenen niet netjes op een pallet liggen, biedt de Tiger-Stone uitkomst. U kunt herbestratingen zodoende ook machinaal realiseren.

Met de Tiger-Stone kunt u tot wel 300m³ per dag realiseren en wel 6 meter breed straatwerk leggen.

U ziet het: een Tiger-Stone huren betaald zich altijd terug.

Tiger-Stone verhuur regelen

Wilt u gebruik maken van onze Tiger-Stone verhuur? Dat kan. U kunt contact met ons opnemen of een offerte op maat aanvragen. U regelt uw Tiger-Stone heel eenvoudig en gemakkelijk bij Tigerstonehuren.nl.

Flexibel
huren

Huur de Tiger Stone
voor 1 dag, 1 week
of op projectbasis

Extra
materiaal

Huur eenvoudig
extra materieel mee

Vanaf €250,- per dag

Huur per dag of week

Exclusief brandstof

Tigerstone huren. Hoe werkt het?

Wanneer u contact met ons opneemt of ons ‘bel me terug formulier’ hieronder invult bespreken wij uw wensen. Daarna plannen we de huur van de Tiger Stone in. U kunt de Tiger Stone zelf bij ons ophalen, of wij verzorgen het vervoer. Betalen doet u achteraf, maar wij rekenen wel een borg en hebben wat gegevens van u nodig. Daarna kunt u aan de slag met uw project!

Huur per dag of per week

Huur is inclusief aggregaat

Tot wel 6 meter breed